Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Články > Potravinová pomoc dětem v Královéhradeckém kraji – Obědy do škol

Potravinová pomoc dětem v Královéhradeckém kraji – Obědy do škol



Přeposíláme nabídku oddělení regionálního rozvoje Krajského úřadu Královéhradeckého kraje o zapojení škol do projektu „POTRAVINOVÁ POMOC DĚTEM V KRÁLOVÉHRADECKÉM KRAJI – Obědy do škol“ z Operačního programu Potravinová a materiální pomocjehož vyhlašovatelem je MPSV ČR a žadatelem v rámci 3. výzvy bude Královéhradecký kraj.

 Jedná se o projekt pro školní rok 2017/18, jehož cílem je zajistit dětem ze sociálně a ekonomicky slabých rodin pravidelnou kvalitní stravu ve školních jídelnách. Základní informace naleznete v příloze, podrobnější potom na stránkách www.mpsv.cz/cs/30076Projekt „Obědy do škol“ již úspěšně probíhá ve 4 krajích a postupně se do něj zapojují další.

Zároveň bychom Vás rádi pozvali na seminář, který se bude k tomuto projektu konat 19. 4. 2017 od 10.00 hodin na Krajském úřadě Královéhradeckého kraje,kde budete moci získat podrobné informace od zástupců MPSV, ale zároveň budete mít možnost ptát se na konkrétní otázky zástupkyně školy z Libereckého kraje,která se do projektu již zapojila v předchozích 2 výzvách a ráda se s Vámi podělí o nabyté zkušenosti.  Na semináři získáte potřebné informace k tomu, abyste se mohli rozhodnout, zda se do projektu zapojíte.

 V příloze naleznete pozvánku, program semináře včetně základních informací o projektu a tiskovou zprávu MPSV ČR k dané problematice.

Prosíme o potvrzení účasti na semináři nejpozději do 13. 4. 2017 na  email lfeuchter@kr-kralovehradecky.cz

Přílohy ke stažení:
Tisková zpráva MPSV
Pozvánka na seminář
Program semináře a informace k projektu

 


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů